STERKER DOOR KENNIS DELEN

Welkom bij de Northwave Events over informatiebeveiliging en privacy. Hier delen we praktische kennis, tools en ervaringen. Dat helpt u bij het slimmer inrichten van ICT beveiliging en risicobeheersing.

Northwave Knowledge Network

Met veel plezier heten we je van harte welkom op donderdag 29 maart aanstaande in de prachtige Harbour Club in Vinkeveen voor ons jaarlijks kennis- en netwerk evenement.

We hebben acht van onze opdrachtgevers bereid gevonden om hun kennis, kunde, uitdagingen en leermomenten met je te delen. Om zo samen sterker te staan.

Het programma start om 12:00 met een lunch. De eerste spreker heeft het woord om 12:30. Rond 17:00 sluiten we af met een borrel. Wil je je aanmelden of nog iemand meenemen?

Maak contact met:
Annette Martens
030 303 1240
secretariaat@northwave.nl

Met veel trots presenteren we de volgende sprekers:

Vijfendertig kikkers en een kruiwagen

Thema: Information Security Management

Hub Gerats is als Chief Information Security Officer belast met het laten landen van het informatiebeveiligings- en privacybeleid binnen Fontys. Hij laat zien hoe je de aansturing van informatieveiligheid en privacy onder controle houdt in een organisatie met 28 zelfstandige onderwijsinstituten en 7 diensten.

Fontys Hogeschool is één van de grootste hoger onderwijsinstellingen van Nederland met een onderwijsaanbod in bijna alle sectoren.

Your flight will depart on time

Thema: Incident Readiness & Response

Alexander van Geelen is als manager SOC nauw betrokken bij het opzetten, doorontwikkelen en uitrusten van de security teams van onze nationale luchthaven. Hij vertelt hoe Schiphol haar cyber security specialisten en crisis management teams scherp houdt door, onder andere, regelmatig cyberaanvallen te oefenen.

Royal Schiphol Group verbindt Nederland met de rest van de wereld en levert zo een bijdrage aan de welvaart en het welzijn in Nederland en daarbuiten.

De financiële impact van een cyber incident

Thema: Cyber verzekeringen

Niek Post (Commercieel Directeur) vertelt aan de hand van voorbeelden uit zijn insurance-praktijk hoe hij klanten ondersteunt bij aansprakelijkheid en de financiële schade die werd veroorzaakt door cyber incidenten.

Kröller Boom is één van de leidende assurantie makelaars/adviseurs op het gebied van Corporate Risk en Human Capital voor mid-corporate bedrijven in de ICT, media, retail, groothandel, industrie en zakelijke dienstverlening.

It’s the law

Thema: Compliance, informatie en reputatie

Kim Lucassen is Head of Privacy Team en Eric Staats (CISO) vertellen hoe de eigen data-veiligheid van Loyens & Loeff en de dienstverlening aan klanten op het gebied van data protection (GDPR) integraal zijn verbonden. Loyens & Loeff is een toonaangevende juridische dienstverlener met ruim 900 adviseurs, vestigingen in de Benelux en Zwitserland en kantoren in de belangrijke financiële centra wereldwijd.

De privacy van onze kinderen

Thema: GDPR compliance

Emiel de Bruin (Directeur Shared Services Center Smallsteps) is verantwoordelijk voor het programma waarmee de labels onder Kidsfoundation blijven voldoen aan de AVG. In een sterk gedecentraliseerde organisatie met dergelijke omvang vraagt dat om strakke coördinatie en een helder plan.

Kidsfoundation is met ca. 3600 medewerkers en 300 kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties in heel Nederland de grootste kinderopvangorganisatie van Nederland. Smallsteps is het grootste label onder de Kidsfoundation paraplu.

Blueteam op volle zee

Thema: beveiliging van complexe IT

Jeroen Pieters (Department Head ICT) geeft leiding aan de IT organisatie van Bluewater. Dat maakt hem verantwoordelijk voor de beveiliging van een aantal olieproductie schepen en op- en overslag installaties die over de hele wereld opereren op volle zee. Hij neemt ons mee aan boord en laat zien hoe je dat doet.

Bluewater Energy Services ontwikkelt, bouwt, onderhoudt en exploiteert drijvende olieproductie, opslag en overslaginstallaties en wordt gezien als een van de meest innovatieve bedrijven op dit terrein.

You’ll be back!

Thema: Integrale digitale veiligheid in het MKB

John van der Pol (Director of Finance & IT) is verantwoordelijk voor de IT van Apollo Hotels. Hij vertelt over het belang van integrale digitale hygiëne in een organisatie waarin service en gastvrijheid hoog in het vaandel staan.

Apollo Hotels is een keten van kwaliteitshotels en staat garant voor de mooiste momenten in de mooiste steden van Nederland.

Veiligheid onder hoogspanning.

Thema: beveiliging van kritische infrastructuur en SCADA/OT

Philip Westbroek (Security Officer) is verantwoordelijk voor de beveiliging van de Enexis OT omgeving; de systemen die nodig zijn voor het beheren van de Enexis energienetten. Hij heeft veel te maken met procesautomatisering (SCADA/OT) en legt uit welke specifieke uitdagingen dat met zich meebrengt.

Enexis is een Nederlandse netbeheerder die is voortgekomen uit Essent. Enexis verzorgt de distributie van energie in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Er werken ruim 4.500 mensen.

“Trainhacking”

Thema: ethical hacking demonstratie

Het RedTeam van Northwave speelt graag met Lego. Met hun speciaal geprepareerde treinbaan laten onze ethical hackers u zien hoe cyber criminelen te werk gaan bij het aanvallen van een organisatie. Maar ook wat je daartegen kunt doen.

Route

Kom op 29 maart a.s. om 12:00 naar The Harbour Club, Groenlandsekade 1, 3645 BA Vinkeveen, aan de A2 Amsterdam-Utrecht, afrit Vinkeveen. Parkeren voor de deur.