STERKER DOOR KENNIS DELEN

Welkom bij de Northwave Events over informatiebeveiliging en privacy. Hier delen we praktische kennis, tools en ervaringen. Dat helpt u bij het slimmer inrichten van ICT beveiliging en risicobeheersing.

Northwave Knowledge Network

Dubbele boekpresentatie

8 november 2018 in Nieuwegein

Yuri Bobbert (CISO NN Group)  en Talitha Papelard (Director Business Security Northwave) presenteren hun op 1 oktober verschenen werk “Critical Succes Factors foreffective Information Security”.

Ad Krikke (CISO van DSM) komt vertellen over zijn boek “Een duurzame digitale economie”. Uiteraard zijn de schrijvers graag bereid om met u in gesprek te gaan over uw praktijk. Kom dus en deel uw kennis.

1
1

Dr. Yuri Bobbert is Global Chief Information Security Officer (CISO) bij NN-Group NV en voormalig CISO van het UWV.Daarvoor gaf hij als CEO tien jaar lang leiding aan een consultancybedrijf. Hij doceert als hoogleraar aan de Universiteit van Antwerpen en heeft diverse publicaties over Business Information Security, Governance en Management op zijn naam.

Yuri Bobbert

1
1

Talitha Papelard MSc is Director Business Security bij Northwave. Daarvoor was zij Manager Cyber Defense van KPN. Als onderzoeker aan de Antwerp Management School deed ze onderzoek naar “Critical Success Factors for Effective Business Information Security”. Talitha is docent op verschillende universiteiten in Nederland

Talitha Papelard

1
1

Ad Krikke is CISO van DSM. Hij is daarnaast voorzitter van de publiek-private samenwerking voor Informatie beveiliging van Nederlandse Multinationals (ISAC). Hij is gastdocent aan diverse universiteiten en spreekt regelmatig op nationale en internationale congressen en symposia.

Ad Krikke

Programma:

17:30 Inloop en Walking Diner
18:30 Opening
18:35 Boekpresentatie “Critical Succesfactors”
19:15 Korte break
19:30 Boekpresentatie “Een duurzame digitale economie”.
20:15 Q&A met de schrijvers
20:45 Drankje
21:15 Afsluiting

Het aantal plaatsen is beperkt. Reserveer bij Annette Martens