Maak Kennis Met Northwave

Een integrale aanpak verzekert u van de beste grip op uw beveiliging. Northwave helpt u met slimme strategie, preventie en response.

MKB Security Officer in 1 dag

Op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring leert trainer Wesley van Kasteren u alles wat u nodig heeft om uw organisatie veiliger te maken. Compact, zeer praktisch en compleet. Inclusief lunch, cursusmateriaal en template documentatie. Nu voor 395,00 excl. BTW. Meld u hier aan voor de training van 11 oktober.

Intelligent Security Operations

Wij werken graag voor organisaties die hun informatiebeveliging op een hoger plan willen brengen. We zijn specialist in het optimaliseren van het rendement dat u haalt uit uw security uitgaven. In deze factsheets leest u hoe we dat doen.

Datalek

De meldplicht datalek is voor veel organisaties reden om hun aanpak en werkwijze ten aanzien van de veiligheid van persoonsgegevens tegen het licht te houden. In deze leidraad geven we u daartoe de noodzakelijke handvatten.

Security Operations Center

Ons SOC is de werkplaats van ons CERT. Van daar uit bewaken we uur per dag uw bedrijfskritische ICT omgeving. Onze ervaren analisten reageren op alerts en incidenten en werken samen met uw ICT beheerders aan een veiliger en meer betrouwbare ICT omgeving. Vraag een offerte aan.

Nortwhave CERT onsite crisisteam

Ons officieel door Carnegie Melon erkende Northwave CERT (NW_CERT) staat voor uw klaar. Ons onsite team helpt bijvoorbeeld bij grotere security incidenten door een mix van expertise op het gebied van forensics, crisismanagement en counter actions op de been te brengen. Het crisisteam is 24 uur per dag beschikbaar. Bart Roos vertelt u meer.

Nu een incident? Bel 0800 2255 2747

Maak een afspraak

Zullen we eens verder praten? Bel ons op 030 303 12 40 of stuur een mail naar info@northwave.nl.