STUREN MET VISIE: NORTHWAVE FASTTRACK ISO27001

Informatiebeveiliging snel gecertificeerd

Steeds vaker stellen u klanten en prospecten de eis dat uw informatiebeveiliging aantoonbaar op orde is. Met FASTTRACK richten we dat snel voor u in. Doel: binnen 6 maanden bent u ISO 27001 gecertificeerd.

De illustratie hieronder laat duidelijk het verschil zien tussen de traditionele aanpak en onze methode. We werken heel snel naar de certificering toe en managen daarna het proces van implementatie voor u. Zo kunt u veel sneller uw relaties de gevraagde zekerheid geven.

Een managementsysteem bewijst vooral zijn waarde bij het in samenhang afwegen en aansturen van alle activiteiten die met dit complexe domein te maken hebben. Het zorgt voor overzicht en inzicht. Goed beschouwd kun je niet zonder zo’n systeem als je je beveiliging serieus neemt. Dat geeft grip op het proces en maakt zichtbaar wat u doet. Dat is van groot belang voor de bewustwording van uw eigen mensen en het vertrouwen van relaties.

Bij certificering geeft het zekerheid aan stakeholders en relaties. Bij externe audits (accountants, grote klanten) beperkt het de hoeveelheid werk die je moet steken in het opleveren van informatie.

OOK VOOR PRIVACY EN BCM

In dit proces nemen we vaak ook de thema’s Privacy en Business Continuity Management (BCM) mee. Er is veel overlap en onze deskundigen kunnen ze efficiënt combineren. Zo beidt de werkwijze nog meer waarde en grip op de kwaliteit. U voldoet snel aan wettelijke regels en eisen van klanten.

De voordelen van FASTTRACK

  • U bereikt meestal binnen 6 maanden een ISO certificering.
  • U straalt zekerheid uit naar uw organisatie en relaties.
  • U heeft grip op kwaliteitsverbetering, meer zichtbaarheid en awareness.
  • U belegt complexe taken zoals Security Officer, Privacy Officer en Business Continuity Manager bij experts.

Onze aanpak biedt dus de snelste weg naar een pragmatisch management systeem. Vanuit daar kunt u goed sturen op resultaat en continuïteit. Dat is een geruststelling voor uw organisatie en relaties.

Northwave is geregistreerd lid van het Associate Consultancy Programme van BSI. Dat betekent dat onze aanpak is afgestemd met deze internationaal werkende, onafhankelijke auditing organisatie.